Oltchim a invins in deplasare, cu 31-29, cea mai buna echipa de club a lumii la handbal feminin.

Frustrarile acumulate la CM de handbal feminin au rabufnit in Liga Campionilor. Fetele lui Gheorghe Tadici de la Oltchim Rm. Vilcea au ter
Oltchim a invins in deplasare, cu 31-29, cea mai buna echipa de club a lumii la handbal feminin.

Frustrarile acumulate la CM de handbal feminin au rabufnit in Liga Campionilor. Fetele lui Gheorghe Tadici de la Oltchim Rm. Vilcea au terminat fara infringere grupa D a Ligii Campionilor, ultimul succes fiind inregistrat miercuri seara, 31-29, pe terenul celei mai titrate echipe din lume, Viborg HK. Golurile echipei Oltchim au fost inscrise de R. Maier - 16, Nechita - 6, Luca, Manea si Meirosu - cite 2, Lecusanu, Vadineanu si Gheorghe - cite unul. Succesul este cu atit mai surprinzator cu cit mai multe jucatoare de baza - Hutupan, Gilca, Bese - au fost lasate sa se odihneasca pentru derby-ul cu Rulmentul. Masura s-a dovedit salutara, dat fiind ca intreaga delegatie a ramas blocata pe aeroportul din Amsterdam din cauza zapezii de pe Otopeni.

Oltchim mai are de disputat un singur meci din aceasta grupa, cu Buducnost, in deplasare, pe 11 ianuarie, dar nu mai poate pierde primul loc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.