DINAMO - Tintesc la locul 2
Vazut ca principala arma a "ros-albilor" pentru o revenire spectaculoasa in retur, Ianis Zicu spera sa fie prezent pe teren inca de la primul meci oficial din 2008, programat la 23 februarie, cu Ceahlaul. 
DINAMO - Tintesc la locul 2
Vazut ca principala arma a "ros-albilor" pentru o revenire spectaculoasa in retur, Ianis Zicu spera sa fie prezent pe teren inca de la primul meci oficial din 2008, programat la 23 februarie, cu Ceahlaul.   Accidentat in partida cu Lazio Roma, din prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, mijlocasul dinamovist isi doreste ca in acest an sa scape de problemele de sanatate. "Pentru 2008 imi doresc ca primul meci din campionat sa ma prinda pe teren si sa am multa sanatate. As vrea sa mai salvam ce se poate cu Dinamo. In primul rand tintim locul doi, si apoi vom incerca sa mai luptam pentru titlu. Oricum, sunt sanse putine ca sa terminam pe primul loc. Si, daca nu cer prea mult, atunci mi-as dori sa fiu si in lotul Romaniei pentru EURO 2008", a spus Zicu. Mijlocasul a suferit in partida cu Lazio o entorsa la genunchi, in urma careia a efectuat doua luni de tratament la Bologna, de la inceputul lunii noiembrie continuandu-si programul in tara.   Desi Dinamo se afla in acest moment la 14 puncte in spatele liderului CFR Cluj si la noua in spatele Rapidului, Cosmin Moti spune ca echipa sa lupta in continuare pentru titlu. "Va fi foarte greu sa mai prindem prima pozitie, dar, cat timp mai sunt sanse, noi speram. Trebuie sa ne alegem macar cu o participare in Cupa UEFA", a declarat Moti pentru site-ul oficial al lui Dinamo. Un alt fundas al campioanei, Lucian Goian, spera de asemenea intr-o revenire spectaculoasa a formatiei antrenate de Cornel Talnar: "Acum cateva etape toti o dadeau ca si campioana pe CFR, dar acum nu prea mai e asa. Noi speram in continuare la un loc de Liga Campionilor. Nu s-a terminat campionatul".   ionut.paduraru@jurnalul.ro


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.