Ingrijorat de ninsoarea abundenta care a paralizat Capitala, ieri la ora 13,30 edilul general s-a gandit sa repare situatia macar pe ultima suta de metri: "A decis sa actioneze pentru deszapezire fara a mai recurge la inchiderea circulatiei pe anumit
Ingrijorat de ninsoarea abundenta care a paralizat Capitala, ieri la ora 13,30 edilul general s-a gandit sa repare situatia macar pe ultima suta de metri: "A decis sa actioneze pentru deszapezire fara a mai recurge la inchiderea circulatiei pe anumite artere".
Firmelor de salubrizare li s-a cerut sa intervina pentru deszapezire cu tot parcul de utilaje pe care il au la dispozitie, pe toate strazile, inclusiv pe cele secundare, actionand in... sistem "baterie" (2-3 pluguri care inlatura zapada de pe carosabil unul in spatele celuilalt, urmate de un utilaj care imprastie solutie antiinghet).
De ce nu s-or fi gandit sa faca acest lucru inca din timpul noptii de miercuri spre joi, cand stratul de zapada nu era atat de mare? Oare pentru ca nu se terminase miniconcediul de Sarbatori?!


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.