Din ce in ce mai multi americani ofera cadouri de Craciun si Anul Nou animalelor lor de companie. Potrivit unui studiu realizat de Asociatia producatorilor americani de produse pentru animale de companie, 46% dintre proprietarii de caini si 42% dintr
Din ce in ce mai multi americani ofera cadouri de Craciun si Anul Nou animalelor lor de companie. Potrivit unui studiu realizat de Asociatia producatorilor americani de produse pentru animale de companie, 46% dintre proprietarii de caini si 42% dintre proprietarii de pisici le-au oferit prietenilor lor patrupezi cadouri cu ocazia Sarbatorilor de iarna din acest an, informeaza Rompres. Printre cadourile oferite de americani animalelor de companie se numara mancarea speciala, haine si jucarii. Dar exista si cadouri "de lux". De exemplu, o geanta in valoare de 399 de dolari pentru transportul prietenului patruped, geanta in care se mentine mereu nivelul de temperatura fixat sau un patut din casmir in valoare de 499 de dolari. In total, in anul 2007, americanii au cheltuit pentru animalele lor de companie circa 48 de miliarde de dolari. In mod surprinzator, aceasta cifra ar putea reprezenta produsul intern brut (PIB) a 120 de tari si se asteapa ca in 2008 cifra sa se majoreze cu inca sapte procente.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.