Caldura. Prezentatorul Pro TV si cantareata au dat ninsorile pe o vacanta exotica in Egipt Una-Maria Voicu Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Catalin Maruta, i-a facut iubitei sale, Andra, o surpriza de Anul Nou invitand-o intr-o vac
Caldura. Prezentatorul Pro TV si cantareata au dat ninsorile pe o vacanta exotica in Egipt Una-Maria Voicu Prezentatorul emisiunii "Happy Hour" de la Pro TV, Catalin Maruta, i-a facut iubitei sale, Andra, o surpriza de Anul Nou invitand-o intr-o vacanta exotica. Amandoi foarte obositi dupa programul extrem incarcat pe care l-au avut in perioada Sarbatorilor, cei doi indragostiti nu au ezitat sa-si faca bagajele pentru Egipt, cu toate ca ultimele stiri despre zborurile catre aceasta destinatie nu au fost tocmai pozitive. Deloc descurajat de incidentul petrecut, saptamana trecuta, pe Aeroportul Otopeni, cand o aeronava Tarom s-a ciocnit pe pista de decolare cu o masina utilitara, amfitrionul show-ului "Happy Hour" a ramas fidel destinatiei alese si impreuna cu Andra s-au imbarcat, miercuri, intr-o cursa spre Sharm-el-Sheik. Vedeta Pro TV si cantareata ne-au marturisit ca au fost atrasi de acest loc tocmai pentru temperaturile generoase, de peste 20 de grade Celsius. Cei doi vor petrece in Egipt o saptamana, urmand sa revina in tara pe data de 9 ianuarie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.