Aflati sub influenta Sarbatorilor, si nu numai, conducatorii cluburilor din Liga 1 au inceput sa faca planuri extrem de mari dovedind inca odata ca la laudarosenie nu ne intrece nimeni. S-a fabulat mult pe marginea ipoteticelor transferuri care vor
Aflati sub influenta Sarbatorilor, si nu numai, conducatorii cluburilor din Liga 1 au inceput sa faca planuri extrem de mari dovedind inca odata ca la laudarosenie nu ne intrece nimeni. S-a fabulat mult pe marginea ipoteticelor transferuri care vor fi facute, dar mai ales sansele la cucerirea titlului de campioana au fost intoarse pe toate fetele. In functie de ora la care ofereau declaratiile, cele mai interesante sunt cele dupa o masa copioasa, Muresan, Becali, Copos, Turcu (Borcea a scapat din cauza unei mini-vacante in Mexic) ne-au amenintat cu performante destul de putin palpabile. Clujenii se vad deja campioni si se gandesc la obiectivele viitoare, in prima faza trecerea de grupele Ligii Campionilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.