Britney Spears (foto) a fost trans­por­tata la spital cu o ambulanta, la cateva ore dupa ce politia a fost chemata la locuinta sa din Studio City pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute le­ga­te de custod
Britney Spears (foto) a fost trans­por­tata la spital cu o ambulanta, la cateva ore dupa ce politia a fost chemata la locuinta sa din Studio City pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute le­ga­te de custodia copiilor pe care ii are cu fostul sot, Kevin Federline, in­formeaza CNN. Posturile de televi­ziune din Los Angeles au difuzat ima­gini care o arata pe Spears in timp ce este transportata cu targa la o ambulanta si apoi la spital. Pur­ta­torul de cuvant din partea politiei Los Angeles, Jason Lee, a declarat ca politia a fost chemata vineri, ora 4:00 GMT, "pentru a rezolva disputa pe cai pas­nice si legale", in conformitate cu decizia judecatorilor cu privire la custodia copiilor.   ABANDONATA. Mai mult decat atat, Britney Spears a fost aban­donata de a treia echipa de avo­cati, angajata pentru procesul de sta­bilire a custodiei copiilor sai cu fos­tul sot, informeaza The Sun. Avo­catii spun ca este "imposibil" sa colaborezi cu Spears. Primul avocat al lui Britney, Laura Wasser, a renuntat la caz in septembrie, la putin timp dupa pronuntarea divortului cantaretei. Cea de-a doua firma, Freid and Goldsman, a renuntat la caz dupa doar doua zile. Decizia celei de-a treia echipe de avocati a fost luata dupa ce Spears a omis sa apara la o audiere. Britney (26 de ani) a pierdut custodia copiilor sai in octombrie, la putin timp dupa ce a fost pronuntat divortul, decizie luata de judecator in urma evaluarii comportamentului sau haotic: consum de droguri, petreceri, accidente rutiere etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.