Intemperii. Din cauza faptului ca aeroportul Henri Coanda din Otopeni a fost inchis, ieri, campioanele de la Oltchim au ramas in capitala Olandei Supercampioana Oltchim Ramnicu Valcea, invincibila in Europa, cinci izbanzi din tot atatea meciuri, a p
Intemperii. Din cauza faptului ca aeroportul Henri Coanda din Otopeni a fost inchis, ieri, campioanele de la Oltchim au ramas in capitala Olandei Supercampioana Oltchim Ramnicu Valcea, invincibila in Europa, cinci izbanzi din tot atatea meciuri, a pierdut aproape o zi in aeroportul Schipool. "Am plecat la ora 03.00 dimineata din Viborg. Am reusit sa parasim Danemarca. Am ramas, din pacate, aici la Amsterdam. Am inteles ca aeroportul din Otopeni a fost inchis", acestea au fost primele cuvinte ale antrenorului Gheorghe Tadici, cel care este si selectioner al "tricolorelor". "Este deja 12.00 acasa, peste o ora ar fi trebuit sa fim in Bucuresti. Nu avem sanse sa urcam in cursa de 13.15. Din cate ni s-a spus, nici in cea care pleaca diseara (n. red. - aseara), la ora 08.00. S-ar parea ca vom astepta aici pana maine (n. red. - azi)", a punctat Tadici. Nu simtim gustul victoriei "Am fi vrut sa vedem si noi zapada. Am auzit ca e in tara. Ne pare rau pentru oamenii care sufera. Deocamdata, asteptam. N-avem bagaje, fetele sunt deja obosite. Speram sa se lamureasca situatia si sa ne cazam undeva. Cu toata agitatia asta, nici nu mai simtim gustul victoriei", a continuat antrenorul primei echipe romanesti care a trecut de grupele Ligii Campionilor. S-au purtat frumos, atat cat stiu ei Thomas Ryde, antrenorul celor de la Viborg, invinse de o maniera senzationala pe propriul teren, scor 31-29 (20-16), si-a dat in petic. El a pretins ca arbitrii au ajutat echipa romana si ca handbalistele noastre ar fi jucat dur la Ramnicu Valcea. "Chiar presedintele clubului lor a venit, dupa meci, si si-a cerut scuze. S-au purtat frumos, n-am ce sa zic. Frumos, atat cat stiu ei, caci ospitalitatea romaneasca nu se compara", a conchis Tadici.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.