Doi focsaneni, soti si sotie, foste cadre militare, si-au pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs miercuri dupa-amiaza pe DN2, in afara localitatii Cotesti. Silvia si Viorel Mazareanu, in varsta de 51, res
Doi focsaneni, soti si sotie, foste cadre militare, si-au pierdut viata, iar alte doua persoane au fost ranite intr-un accident rutier produs miercuri dupa-amiaza pe DN2, in afara localitatii Cotesti. Silvia si Viorel Mazareanu, in varsta de 51, respectiv 49 ani, se indreptau spre Focsani la bordul unui Renault Clio. Carosabilul acoperit pe alocuri cu zapada a facut ca barbatul sa piarda controlul volanului, sa intre pe contrasens si sa se izbeasca de un Ford Escort condus de Bogdan Croitoru, agent de paza la Umoserv Focsani. Impactul dintre cele doua autoturisme a fost unul puternic, autoturismul Renault fiind aruncat la cativa metri, in camp, in afara carosabilului. Sotii Mazareanu au murit pe loc.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.