Andreea Banica nu este numai o blonda sexy, care se misca bine in fata microfonului, ci si o femeie desteapta, care si-a pus bunurile la adapost. Blonda despre care s-a scris ca ar fi strans o avere de 4 milioane de euro din muzica, dar mai ales din
Andreea Banica nu este numai o blonda sexy, care se misca bine in fata microfonului, ci si o femeie desteapta, care si-a pus bunurile la adapost. Blonda despre care s-a scris ca ar fi strans o avere de 4 milioane de euro din muzica, dar mai ales din afaceri imobiliare, spune ca majoritatea proprietatilor pe care le detine sunt trecute in acte pe numele ei. „Mama m-a sfatuit de mica sa am grija si, indiferent ce se va intampla cu viata mea, sa am patru pereti ai mei. Am muncit mult pentru ceea ce am si nu vreau sa-mi ia nimeni nimic, asa ca am trecut pe numele meu o parte din case.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.