Vedetele mioritice par sa se re­simta in urma efortului depus in perioada sarbatorilor. Desi "can­ta­rile" - cum le place acestora sa spu­na - le-au adus ceva "gologani" in buzunare, sanatatea se pare c
Vedetele mioritice par sa se re­simta in urma efortului depus in perioada sarbatorilor. Desi "can­ta­rile" - cum le place acestora sa spu­na - le-au adus ceva "gologani" in buzunare, sanatatea se pare ca le-a facut figuri. Andreea Banica (foto), solista, dar si talentata afacerista, a declarat recent ca de la inceputul saptamanii viitoare, mai exact de la 12 ianuarie, se va interna la Spitalul Panduri din Capitala, unde isi va inchiria o rezerva pentru a se trata "cu vocalize terapeutice".   RISC ASUMAT. Potrivit ex­pli­catiilor medicilor specialisti, din cauza suprasolicitarii exista un risc foarte mare de aparitie a chisturilor pe coardele vocale. Vedeta a spus ca i-ar fi fost imposibil sa se interneze cu numai cateva zile inainte de sarbatori. Asta ar fi insemnat sa-si anuleze spectacole si sa-i lase balta atat pe organizatori, cat si ce cei care si-ar fi dorit sa o vada pe scena. Solista s-a gandit si ca imaginea sa ar fi avut de suferit daca nu s-ar fi prezentat la concerte. Asa ca a preferat sa sufere ea insasi. Solista a mai refuzat o data tratamentul. Acum insa i-a ajuns cutitul la os. Dar, daca tot a strans peste 30.000 de euro, s-a gandit totusi sa faca o pauza.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.