CFR este marea favorita la titlu, iar Rapid, Steaua si Timisoara se bat pentru celalalt loc de Champions League.

Bucurestiul are in sfirsit un contracandidat serios la suprematia fotbalistica pe care o detine de aproape doua decenii:
CFR este marea favorita la titlu, iar Rapid, Steaua si Timisoara se bat pentru celalalt loc de Champions League.

Bucurestiul are in sfirsit un contracandidat serios la suprematia fotbalistica pe care o detine de aproape doua decenii: CFR Cluj. Trupa lui Andone, lider dupa 19 etape, este favorita la titlu. Multi bani investiti corect, stabilitate in club si un antrenor serios sint atributele clujenilor. In plus, CFR a deprins perfect si tactica sudista a jocurilor de culise, argument suplimentar nu lipsit de importanta. Paszkany nu se uita la bani, iar Andone are fler la jucatori, construind un lot foarte valoros. Rapid si Poli Timisoara sint candidate serioase la locul 2, cel care duce in ultimul tur preliminar al Champions League. Steaua este in deruta si nu pare un luptator de temut in acest sezon. Surpriza poate aparea de la Urziceni, echipa robusta, dar cu un cuplu antrenor-conducator (Petrescu-Stoica) obsedat de scandaluri.

Retrogradarea este spectrul care ameninta echipele de la locul 8 in jos, dar patru dintre ele sint parca mai vulnerabile: Universitatea Cluj, Farul Constanta, Ceahlaul Piatra Neamt si UTA. Clujul si Ceahlaul au facut remanieri masive, renuntind la jucatorii cei mai importanti. UTA nu are bani absolut deloc, iar Farul dispune de unul dintre cele mai slabe loturi. Pandurii Tg.-Jiu este o alta echipa cu probleme, dar are relatii in FRF si destul de multi bani, precum si o atmosfera destul de stabila la nivelul conducerii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.