Aidan Murray Medley, un baietel american de doar 12 ani, a prins in timp ce era la pescuit in Florida un rechin de 250 de kilograme si trei metri lungime. Cu aceasta captura din Florida, el a reusit sa stabileasca un nou record la cel mai greu rechi
Aidan Murray Medley, un baietel american de doar 12 ani, a prins in timp ce era la pescuit in Florida un rechin de 250 de kilograme si trei metri lungime. Cu aceasta captura din Florida, el a reusit sa stabileasca un nou record la cel mai greu rechin capturat in acest stat. Anteriorul record nu mai fusese depasit din 1981, cand un pescar a prins un rechin de 100 de kilograme. Originar din Greenwich, baiatul se afla in vacanta cu parintii si dadea la peste. "Stateam la pescuit de vreo jumatate de zi cand am simtit ceva care trage greu. L-am strigat pe tata si impreuna ne-am luptat peste o ora sa scoatem monstrul din apa", a povestit baietelul. Aidan pescuieste de la varsta de cinci ani, prada lui favorita fiind rechinii. De altfel, in urma cu un an, el a capturat un rechin de 209 kilograme.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.