Ultimul etaj al spitalulului Royal Marsden din Londra a fost cuprins de flacari. Opt masini de interventie si 40 de pompieri incearca sa stinga incendiul. VIDEO

Un purtator de cuvant al brigazii de pompieri din capitala britanica a a

Ultimul etaj al spitalulului Royal Marsden din Londra a fost cuprins de flacari. Opt masini de interventie si 40 de pompieri incearca sa stinga incendiul. VIDEO

Un purtator de cuvant al brigazii de pompieri din capitala britanica a afirmat ca incendiul este considerat drept un incident major. "Evacuam pacientii in acest moment, dar nu stim inca despre cate persoane este vorba", a spus el.

Acoperisul spitalului este in flacari, iar deasupra cladirii se inalta un nor de fum, vizibil de la mare distanta. Politia a blocat toate caile de acces spre cladirea spitalului.

Unii dintre pacienti au fost transportati intr-o zona de asistenta aflata pe o strada din apropiere, fiind insotiti de personal medical. Alti pacienti au fost deja evacuati, inveliti in paturi sau cu scaune cu rotile.

"Am trimis la fata locului zece ambulante, cinci ofiteri, o echipa pentru situatii periculoase si un echipaj de reactie rapida", a declarat un purtator de cuvant al serviciului de ambulanta. "Echipele noastre raman in stare de alerta, dar pentru moment nu avem informatii privind existenta unor victime", a adaugat el.

Royal Marsden a fost primul spital din lume destinat cercetarii si tratamentului cancerului. Impreuna cu Institutul pentru cercetarea cancerului, spitalul formeaza cel mai mare centru de cercetare a acestei boli din Europa, tratand anual peste 40.000 de pacienti din Marea Britanie si din strainatate.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.