Impresarul atacantului bulgar Dimitar Berbatov a declarat pentru presa engleza, informeaza Reuters,  ca jucatorul pe care il impresariaza poate pleca de la Tottenham in ianuarie, in cazul in care va exista o oferta acceptata de club. DECI
Impresarul atacantului bulgar Dimitar Berbatov a declarat pentru presa engleza, informeaza Reuters,  ca jucatorul pe care il impresariaza poate pleca de la Tottenham in ianuarie, in cazul in care va exista o oferta acceptata de club. DECIZIE. Emil Dantchev, impresrul lui Berbatov, declara: "Am vorbit deja cu presedintele lui Tottenham, Daniel Levy, si i-am spus ca daca un club important va face o oferta buna si pentru echipa, el are toate sansele sa plece in perioada de transferuri din ianuarie". Dantchev  a adaugat ca fanii echipei engleze trebuie sa inteleaga ca Berbatov are aproape 27 de ani si a venit momentul sa evolueze la o alta formatie. "Nu este vorba de bani, ci este ambitia lui", a explicat agentul. Berbatov este in atentia cluburilor Manchester United si Arsenal, iar presedintele lui Tottenham a afirmat ca antrenorul Juande Ramos i-a cerut ca niciun jucator sa nu plece de la echipa inainte de 2008. Jucatorul bulgar a marcat patru goluri in partida de sambata cu Reading, scor 6-4, si a fost transferat la clubul londonez de la Bayer Leverkusen, pentru aproximativ 21 de milioane de dolari.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.