Pentru ea, dragostea este cel mai important lucru in viata. "Sa iubesti si sa te simti iubit este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Forta pe care o avem in viata sa trecem peste greutati vine din iubire", marturisea actrita. Alexandra D
Pentru ea, dragostea este cel mai important lucru in viata. "Sa iubesti si sa te simti iubit este cel mai frumos lucru care ti se poate intampla. Forta pe care o avem in viata sa trecem peste greutati vine din iubire", marturisea actrita. Alexandra Dinu implineste astazi 27 de ani.     Superba romanca a debutat in lumea filmului cu "Garcea si oltenii", in 2001, apoi, in 2005, apare in pelicula lui Dan Pita "Second-Hand". A facut furori printre italieni, aparand in mai multe seriale de televiziune. A inceput cu productia "Ingerul copiilor", in care interpreteaza rolul unei infirmiere de care se indragostesc doi tineri. Apoi a filmat pentru seriale politiste - "Distretto di polizia" si "Montalbano Il Commissario". Activitatea ei pe platourile de filmare italiene a devenit tot mai intensa, mai ales ca publicul italian apreciaza rolurile pe care le-a interpretat pana acum.     "Acum ma bucur de putina vacanta, dupa un an foarte greu. Ma relaxez si ma pregatesc pentru filmari la jumatatea lui ianuarie. Cred ca am avut foarte mult noroc atunci cand am fost aleasa in distributia unor filme italiene. Sunt o persoana normala, naturala, am fost tot timpul eu insami. Acestea sunt atuurile mele. Diferenta intre Alexandra Dinu cea care prezenta emisiunea Pro Motor si Alexandra Dinu de astazi este in primul rand de varsta. Cu siguranta m-am schimbat mult si ca om. Anii care au trecut, experientele pe care le-am trait m-au schimbat. Am avut parte in viata si de momente pe care le-as fi evitat cu mare placere, dar, una peste alta, ma consider o persoana foarte norocoasa.  In meserie incerc sa fiu una dintre cele mai bune, iar in viata sa fiu eu insami. Privind in urma, incerc sa nu ma condamn. Ma gandesc intotdeauna ca deciziile pe care le-am luat au fost ceea ce imi doream la momentul respectiv. Sunt mandra de faptul ca reusesc sa fac filme in alta tara, intr-o alta lume, printre straini... Nu imi doresc un anumit rol. Pot sa spun doar ca as prefera filmele dramatice in locul celor de comedie, as prefera sa fiu personajul principal, si nu cel secundar.     O data cu trecerea timpului cresti din toate punctele de vedere. Devii mai intelept datorita experientelor. Daca as putea reintoarce timpul, nu as schimba nimic in viata mea, pentru ca am avut nevoie de toate experientele, chiar si de cele mai putin fericite, pentru a deveni cea care sunt astazi. Cred ca toate mi-au folosit pana la urma. Ma simt o femeie implinita, dar mai e loc... Incerc sa vad pozitiv lucrurile, pentru ca asta iti da puterea sa mergi mai departe.     O carte despre viata mea cred ca ar fi plictisitoare pentru ceilalti. Nu cred ca m-ar citi cineva. Ar fi o carte de aventura, desi marturisesc ca am fost tentata sa spun ca ar iesi ceva dramatic."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.