Traditionalul foc de artificii din noaptea Anului Nou de la Bruxelles nu va mai avea loc anul acesta, din cauza riscurilor teroriste care inca ameninta capitala Belgiei, relateaza AFP. "Inca ne aflam in cadrul unei amenintari potentiale. Focul de ar
Traditionalul foc de artificii din noaptea Anului Nou de la Bruxelles nu va mai avea loc anul acesta, din cauza riscurilor teroriste care inca ameninta capitala Belgiei, relateaza AFP. "Inca ne aflam in cadrul unei amenintari potentiale. Focul de artificii reuneste cateva zeci de mii de persoane in acelasi loc, in acelasi timp, este un risc prea mare pe care ni l-am asuma", a explicat la postul de televiziune RTL-TVI Nicolas Dassonville, purtator de cuvant al orasului Bruxelles.Pe de alta parte, la acelasi post de televiziune, ministrul belgian de interne, Patrick Dewael, a anuntat luni ca Belgia este la un nivel "maxim" de alerta, din cauza amenintarilor teroriste, dar nu a dat detalii. Alerta terorista este la nivelul 4, potrivit RTL-TVI.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.