Una din cele mai productive scoli de fotbal este pe cale sa-si inceteze activitatea. Rada Georgescu, sotia deputatului PSD de Arges Filip Georgescu, sustine ca are un titlu de proprietate pe doua treimi din terenul unde functioneaza Scoala de Fotbal
Una din cele mai productive scoli de fotbal este pe cale sa-si inceteze activitatea. Rada Georgescu, sotia deputatului PSD de Arges Filip Georgescu, sustine ca are un titlu de proprietate pe doua treimi din terenul unde functioneaza Scoala de Fotbal infiintata de Gicu Dobrin. Actul, care pare sa fi fost obtinut in urma cu sase ani, pune in pericol chiar desfasurarea activitatii scolii care ii poarta numele Printului din Trivale.

Nici nu s-au uscat bine florile de pe mormantul Printului din Trivale, inegalabilul Nicolae Dobrin, si deja au aparut probleme postume pentru acesta. Mai precis, Scoala de Fotbal care poarta numele si care isi desfasoara activitatea in localitatea Valea Ursului, comuna Bascov (la mai putin de 10 km de Pitesti), e in pericol sa ramana fara teren.

In satul cu pricina, Scoala de Fotbal „Nicolae Dobrin“ functioneaza pe un teren de aproape 9.000 de metri patrati de teren, in vecinatatea hanului „Valea Ursului“, proprietate a Federalcoop Arges. Fundatia „Nicolae Dobrin“, sub egida careia functioneaza scoala de fotbal omonima, nu a avut niciodata acte de inchiriere pentru t erenul folosit (o baza de antrenament cuprinzand un stadion si un teren de antrenament). Primarul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a declarat ca a oferit fundatiei lui Nicolae Dobrin dreptul de a folosi acel teren, in mod gratuit, si fara a face vreun act in acest sens. „Nu i-am putut oferi lui Nicolae Dobrin, in acte, nici o bucata din acest teren, pentru ca intreaga suprafata facea, si inca face parte, din domeniul public. Faptul ca s-a putut bate mingea pe acest teren a fost asa, o intelegere intre noi si Nicolae Dobrin, la acea ora. In nomenclatorul HG 609 Bis, acest teren figureaza ca aflandu-se in proprietatea noastra“, a precizat primarul Stancu.

Titlul de proprietate a fost tinut dosit
Imediat dupa moartea lui Dobrin, o publicatie din Pitesti a publicat o stire din care reiese ca Rada Georgescu, sotia deputatului PSD Filip Georgescu (fost director general al Regiei Autonome a Padurilor-Romsilva), ar fi obtinut un titlu de proprietate pe o suprafata de 6.000 de mp din cei 9.000 ai Scolii de Fotbal „Nicolae Dobrin“. Primarul Gheorghe Stancu a aflat din presa locala despre aceasta, dar a confirmat, ulterior, informatia: „Sotia deputatului Filip Georgescu, doamna Rada, a obtinut drept de proprietate asupra acelei suprafete. Practic, este vorba despre o suprapunere de titluri de proprietate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.