Posturi de televiziune precum Antena 1, Prima TV, B1 TV, Kanal D , TVR 1, Realitatea TV si N24 vor difuza de Revelion editii speciale ale emisiunilor si transmisii in direct, dar si concerte, muzica de petrecere, filme si stiri.Pe parcursul zilei de
Posturi de televiziune precum Antena 1, Prima TV, B1 TV, Kanal D , TVR 1, Realitatea TV si N24 vor difuza de Revelion editii speciale ale emisiunilor si transmisii in direct, dar si concerte, muzica de petrecere, filme si stiri.Pe parcursul zilei de 31 decembrie, Antena 1 va difuza filme precum "Buletin de Bucuresti", "Braxton" si "Billy Madison", dar si doua ore de best of de la Divertis. Programul de Revelion va incepe la Antena 1, la ora 22.00, cu emisiunea "Revelion cu vecinii: Nu aduce Anu' ce aduce Clanu'" in care vor fi prezente cele doua familii din serialul "Clanu' Spranceana". La ora 1, Antena 1 va difuza emisiunea "Sunt roman, deci ma distrez", prezentata de Aurelian Temisan. Postul de televiziune Prima TV va difuza pe parcursul zilei de 31 decembrie cateva comedii si filme pentru copii. Programul de Revelion incepe la ora 22.00, cu o editie speciala a emisiunii "Mondenii", urmata la ora 23.00 de o editie speciala a emisiunii "Trasniti din N.A.T.O.". La miezul noptii, postul de televiziune va incepe difuzarea unu i concert cu Ricky Martin, urmat la ora 2.00 de filmul "Spice Girls". La ora 3.30 Prima TV va difuza un musical cu John Travolta, "Grease", iar la 5.30 comedia "Marci X".

B1 merge la Circ
Programul de Revelion la Kanal D va incepe la ora 19.00 cu un best of al emisiunii "Bulevard", prezentata de Ilinca Vandici, urmara apoi de emisiunea "Ora castigatorilor" prezentata de Mugur Mihaescu. La ora 24.00 va incepe emisiunea "Petrecere cu lautari", iar pe parcursul noptii va fi difuzata comedia romantica regizata de Woody Allen, "Everyone Says I Love You". Pe parcursul zilei de 31 decembrie, B1 TV va difuza "Concertul extraordinar de muzica populara si lautareasca" prezentat de Madalin Voicu, Festivalul de moda - Bucharest Fashion week - 2007 si o editie speciala a emisiunii "Pasul fortunei". B1 TV incepe programul de Revelion la ora 22.00 cu transmisia in direct a Revelionului de la Circul de Stat. La 3.30 incepe un program cu muzica de petrecere, iar la ora 4.30 B1 TV difuzeaza concertul violonistului Edvin Marton & Monte Carlo Orchestra.

Auto-parodie dupa “Surprize”, la TVR
Postul public de televiziune incepe programul de Revelion la ora 20.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.