Oamenii legii au intrat in priza, joi dupa-amiaza, dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul inaintat de procurori la decizia Tribunalului Alba de nearestare a lui Aurel Enea, in varsta de 38 de ani, si au emis mandat de arestare in lipsa p
Oamenii legii au intrat in priza, joi dupa-amiaza, dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a admis recursul inaintat de procurori la decizia Tribunalului Alba de nearestare a lui Aurel Enea, in varsta de 38 de ani, si au emis mandat de arestare in lipsa pentru omor deosebit de grav. Magistratii Curtii de Apel au considerat ca probele gasite in apartamentul fratelui lui Aurel situat in cartierul Aeroport din Petrosani - trei fire de par si urme de sange care s-au dovedit a fi ale Alexandrei - il transforma din posibil suspect in faptuitor. Anchetatorii sustin ca, imediat ce a scapat de cadavrul fetei, tanarul a facut curatenie generala in casa si a dezinfectat totul. Chiar si asa, in noaptea de 20 decembrie, criminalistii au reusit sa gaseasca, in decursul a 12 ore, probe care sa-l incrimineze de Aurel Enea. Mai mult, declaratiile date anchetatorilor in care spune ca isi aminteste vag de Alexandra i-au facut pe anchetatori sa-l monitorizeze atent. Declaratiile martorilor care sustin ca l-au vazut pe Aurel in compania Alexandrei, de asemenea il incrimineaza. La toate acestea se adauga si listingul telefonului Alexandrei, care arata ca ultima persoana cu care ea a vorbi t a fost Aurel.

Aurel Enea, cu domiciliul stabil in SUA si cu dubla cetatenie, a fost gasit, joi seara, in gara din Deva, la cateva ore de la emiterea mandatului. El astepta un microbuz care sa-l duca la Lugoj. Nu s-a opus retinerii si foarte calm a cerut prezenta unui avocat. Nu a vrut sa declare nimic presei si a cerut autoritatilor discretie totala in ceea ce priveste imaginea sa. Dupa ce a fost audiat cateva ore la IPJ Hunedoara, Enea a fost condus spre judetul Alba, unde a fost confirmat mandatul de arestare eliberat pe numele sau.

Pleca des, dar revenea la domiciliu
Alexandra Iuliana David, in varsta de 17 ani, a fost data disparuta, pe 10 decembrie, de catre sora ei, Emilia David, in varsta de 20 de ani. Sora ei a spus ca Alexandra obisnuia sa plece de acasa, dar ca, dupa cateva zile, se intorcea la domiciliu. Ea a mai spus ca nu mai stie nimic de Alexandra Iuliana de pe 4 decembrie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.