Un roman in varsta de 22 de ani, care a violat si jefuit joi noapte o italianca in varsta de 50 de ani, a fost identificat de conationalii sai, episod care aminteste de cel al mortii Giovannei Reggiani, in urma cu doua luni, dupa cum relateaza agent
Un roman in varsta de 22 de ani, care a violat si jefuit joi noapte o italianca in varsta de 50 de ani, a fost identificat de conationalii sai, episod care aminteste de cel al mortii Giovannei Reggiani, in urma cu doua luni, dupa cum relateaza agentia ANSA. Politia a primit informatii in legatura cu persoana care a agresat, violat si apoi jefuit joi noaptea o femeie din Verona chiar de la comunitatea romana. La fel cum o romanca a anuntat ca Nicolae Romulus Mailat a ucis-o pe Giovanna Reggiani, conationalii lui Marius Gavrib, un muncitor in varsta de 22 de ani, l-au denuntat pe acesta politiei.

Victima se intorcea acasa, pe jos, dupa o plimbare, cand a fost agresata, tarata cu forta pe o straduta laturalnica, batuta cu pumnii si picioarele si apoi violata in mai multe randuri. In cele din urma, agresorul a jefuit-o si a fugit. Desi ranita, femeia a reusit sa ajunga la o casa din apropiere si sa ceara ajutor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.