Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a avertizat sambata tarile occidentale ca ar crea un precedent "periculos" si "exploziv" pentru Europa daca ar trece peste rezolutiile ONU in dosarul Kosovo, relateaza AFP. Fostul presedinte sovietic a cri
Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a avertizat sambata tarile occidentale ca ar crea un precedent "periculos" si "exploziv" pentru Europa daca ar trece peste rezolutiile ONU in dosarul Kosovo, relateaza AFP. Fostul presedinte sovietic a criticat faptul ca Uniunea Europeana si NATO vor sa se substituie Consiliului de Securitate al ONU in dosarul spinos al provinciei Kosovo."Este o decizie stupefianta, lipsita de fundament din punct de vedre politic, fara a mai vorbi din punct de vedere moral", a adaugat laureatul premiului Nobel pentru pace. Rusia, aliat traditional al Serbiei, se opune independentei Kosovo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.