Un barbat de 46 de ani din Targoviste a fost gasit mort, sambata dimineata, in propria locuinta, pentru moment nefiind cunoscuta cauza decesului, transmite corespondentul NewsIn. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela R
Un barbat de 46 de ani din Targoviste a fost gasit mort, sambata dimineata, in propria locuinta, pentru moment nefiind cunoscuta cauza decesului, transmite corespondentul NewsIn. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Dambovita, Pamela Ropotan, a declarat, sambata, ca vecinii barbatului au apelat la sprijinul politistilor pentru ca erau ingrijorati ca nu l-au vazut pe barbat iesind din casa si ca de sub usa, in urma cu cateva zile, iesea fum. Pentru a putea patrunde in casa, politistii au apelat la sprijinul pompierilor, care au intrat pe o fereastra a locuintei si apoi au deschis usa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.