Standard&Poor's Ratings Services a revizuit in scadere, la "negativa", perspectiva ratingului bancii portugheze Millennium bcp, ca urmare a unei investigatii referitoare la posibilitatea ca institutia de credit sa fi utilizat anterior firme off-s
Standard&Poor's Ratings Services a revizuit in scadere, la "negativa", perspectiva ratingului bancii portugheze Millennium bcp, ca urmare a unei investigatii referitoare la posibilitatea ca institutia de credit sa fi utilizat anterior firme off-shore pentru cumpararea propriilor actiuni.
In acelasi timp, S&P a revizuit in scadere, la "negativa", si perspectiva subsidiarei Millennium bcp Investimento - Banco Comercial de Investimento, se arata intr-un comunicat al agentiei de evaluare financiara.
S&P a confirmat ratingurile bancilor, pe termen lung si mediu, A si, respectiv, A-1. Perspectiva a fost revizuita de la "stabila". Obiectivele Millennium Bank Romania vizeaza o cota de piata de 1,5% in 2010, pentru ca un an mai tarziu sa ajunga la 1,9%.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.