Ionel Gane (foto), antrenorul secund al Universitatii Craiova, a anuntat ieri ca, dupa ce TAS si FIFA au ratificat decizia de interzicere a transferurilor pentru un an, din cauza unor salarii neplatite de pe vremea lui Dinel Staicu, echipa sa va miza
Ionel Gane (foto), antrenorul secund al Universitatii Craiova, a anuntat ieri ca, dupa ce TAS si FIFA au ratificat decizia de interzicere a transferurilor pentru un an, din cauza unor salarii neplatite de pe vremea lui Dinel Staicu, echipa sa va miza pe tineri in aceasta perioada. "Nu prea ne-a cazut bine, dar nu putem spune ca este o veste dureroasa. Tragem ponoasele altora. Noi doream sa aducem doi - trei jucatori cu experienta, insa, daca asa s-a decis, vom merge inainte cu lotul actual. Oricum, voiam sa dam mai mult credit celor de perspectiva. Acum, cu aceasta ocazie, cu siguranta le vom oferi oportunitatea sa demonstreze ca merita sa joace. Avem tineri de valoare, care pot sa suplineasca aceasta decizie. Poate fi mai bine decat daca am fi transferat pe cineva si nu ar fi confirmat. Ii avem pe Barboianu, care a si jucat, a aratat ca are potential, Busu, Valerian Gaman, care a fost mai mereu retinut in lot, Costea II. O sa le vina tuturor randul. Oricum, ei s-au pregatit cu noi si merita sa joace. Mai sunt si alti fotbalisti, dar ii mai urmarim", a spus Gane. El a afirmat ca a discutat despre aceasta situatie si cu antrenorul principal Nicolo Napoli. "A fost neplacut surprins. Altceva ce ar mai fi de spus? Asa cum am afirmat, intentionam sa aducem niste jucatori cu experienta, pentru ca s-a vazut ca in momentele decisive am avut nevoie. Vom vedea la reunirea lotului ce se va intampla cu jucatorii pusi pe lista de transferari. Nicolo a facut acea lista, el va hotari", a comentat Gane. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.