Trei jucatori tineri din Coasta de Fildes vor veni la CFR Cluj in 2008, ei urmand sa evolueze pentru inceput la juniori, a declarat presedintele gruparii clujene, Iuliu Muresan (foto). Acesta si directorul executiv Razvan Zamfir au incheiat un acord
Trei jucatori tineri din Coasta de Fildes vor veni la CFR Cluj in 2008, ei urmand sa evolueze pentru inceput la juniori, a declarat presedintele gruparii clujene, Iuliu Muresan (foto). Acesta si directorul executiv Razvan Zamfir au incheiat un acord de colaborare cu Academia Mimos Sifcom Abidjan, iar primii trei fotbalisti ivorieni vor veni la Cluj in 2008. "Nu am decis data exacta cand vor sosi, dar este vorba de un fundas central, un mijlocas si un varf de atac. Fundasul si atacantul au aproape doi metri inaltime, iar mijlocasul este mai scund, dar foarte tehnic. Toti au sub 18 ani si vor juca pentru inceput la juniori", a afirmat Iuliu Muresan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.