Cotidianul portughez "Record" a scris ieri ca Benfica Lisabona este interesata in continuare de atacantul echipei Steaua, Nicolae Dica, pentru care finantatorul Gigi Becali ar dori suma de cinci milioane de euro. "Dica este in continuare in vizorul e
Cotidianul portughez "Record" a scris ieri ca Benfica Lisabona este interesata in continuare de atacantul echipei Steaua, Nicolae Dica, pentru care finantatorul Gigi Becali ar dori suma de cinci milioane de euro. "Dica este in continuare in vizorul echipei Benfica. Stralucitoarea stea de la Steaua, internationalul roman este una dintre variantele luate in calcul de Benfica, pentru campania de achizitii din ianuarie. Dica este un mijlocas ofensiv experimentat, o pozitie pe care antrenorul Jose Antonio Camacho intentioneaza s-o intareasca la echipa. Dica este cel mai faimos jucator care evolueaza in Romania. Recent au fost in Portugalia managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, si agentul jucatorului, Gigi Becali (n.r. - fotbalistul este reprezentat de firma fratilor Ioan si Victor Becali). Nici unul dintre oficialii romani nu a confirmat ca vizita a fost legata de un eventual transfer al lui Dica la Benfica, motivul oficial fiind ca au venit pentru a vedea unele meciuri....unul dintre ele a fost Benfica - Boavista", a scris "Record". Conform presei internationale, pentru Dica si-au manifestat interesul, in ultima vreme, grupari precum Aston Villa, Olympiakos Pireu, AC Fiorentina, RC Lens sau Dinamo Moscova. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.