Pe cåt de multe nunti au avut loc in 2007, pe atåt de multe divorturi au “condimentat” lumea mondena. Fie ca au fost politicieni, cåntareti sau oameni de televiziune, multi si-au spus “Adio!” si au parasit c
Pe cåt de multe nunti au avut loc in 2007, pe atåt de multe divorturi au “condimentat” lumea mondena. Fie ca au fost politicieni, cåntareti sau oameni de televiziune, multi si-au spus “Adio!” si au parasit casnicia in care se aflau, unii chiar si dupa zeci de ani de viata impreuna.

Unul dintre specialistii in divorturi celebre, avocatul Cristian Sarbu, dupa ani intregi de experienta, este de parere ca motivul principal al separarii partenerilor este infidelitatea unuia dintre soti sau banii. „Cele mai multe divorturi se duc in stilul nostru, romanesc. Se consuma cu scandal, multa energie si patima“, spune Sarbu.

Anul care a trecut a fost zguduit de despartiri sonore in lumea show-bizului autohton. Este cazul divortului fiicei celei mari a presedintelui Basescu, Ioana, care a pus capat casniciei de trei ani cu solistul trupei Proconsul, Bogdan Marin, zis Bodo. In ianuarie, cei doi au ales sa paseasca pe drumuri separate in viata in mod civilizat, departe de ochii presei. In numai 15 minute, Ioana a revenit la numele sau de dinaintea casniciei si mariajul lor a luat sfarsit, fostii soti renuntand la un eventual partaj. Ioana si Bodo s-au cunoscut in 2001 si dupa o relatie de doi ani s-au casatorit, cununia fiind oficializata chiar de presedintele Basescu, pe atunci primar al Capitalei. Asupra motivelor care au dus la separarea celor doi au planat mai multe speculatii, plecand de la o relatie extraconjugala a cantaretului si pana la anumite afaceri in care Bodo s-ar fi folosit de numele de fata al Ioanei.


Mult mai socanta a fost separarea, dupa 33 de ani de casnicie, a sotilor Petre si Mioara Roman. In ianuarie anul acesta, politicianul a parasit caminul conjugal si timp de doua saptamani nu a raspuns la telefoanele disperate ale familiei. Cea care a dorit separarea cu acte in regula a fost sotia fostului premier, acuzand “raceala” cu care Roman si-a tratat familia in ultimul an, dar fara a exclude si o relatie extraconjugala. Ei bine, banuielile i s-au confirmat si, dupa sentinta de divort din februarie, fostul sot a fost surprins cu cantareata Silvia Chifiriuc, alaturi de care a gasit dragostea adevarata si i-a readus tineretea. Cei doi sunt impreuna si acum si se iubesc liberi de obligatiile legale.

Tiriac si Marinescu, divort dupa trei luni
La extrema cealalta se afla Ion Ion Tiriac si creatoarea de moda Maria Marinescu, cei doi bifand anul acesta recordul pentru cel mai scurt mariaj, de numai trei luni. Povestea lor a inceput fulgerator si s-a incheiat la fel. Desi se stiau de peste zece ani, Maria si Ion s-au indragostit in aceasta primavara si s-au casatorit pe fuga in Vinerea Mare, inaintea Pastelui. La o luna de la cununia civila au plecat in Statele Unite si cand toata lumea credea ca nu mai au cu ce sa surprinda, au lansat bomba: decid sa se desparta. Pe 12 iulie, creatoarea de moda face pasul decisiv si, prin intermediul unui avocat, cere divortul la Judecatoria sectorului 1 invocand nepotrivirea de caracter si cerand redobandirea numelui de domnisoara. A fost necesara o singura infatisare in instanta pentru ca judecatorii sa accepte despartirea. Liber, Tiriac jr a revenit in bratele fostei sale iubite Ileana Lazariuc cu care a fost vazut la Paris imediat dupa divortul de Maria.

O despartire cu surle si trambite, care a alimentat ideea ca “banii nu aduc fericirea”, este divortul pronuntat cu greu, dupa o perioada de doi ani, dintre Dan si Camelia Sucu. Au fost necesare atat de multe procese datorita averii de 90 de milioane de euro pe care cei doi au trebuit sa o imparta dupa 18 ani de casnicie. Dragostea i-a unit in toti acesti ani si tocmai de aceea au ajuns pe locul patru in clasamentul familiilor de succes din Romania. Au pornit de la zero si au devenit miliardari, au adus pe lume doua fete, Ioana si Cristina, si au considerat ca pana aici le-a fost. Procesul de divort intentat in 2004 a avut finalitate in ianuarie anul acesta, dupa ce partajul a fost clarificat si Camelia a devenit una dintre cele mai bogate romance. A mai urmat o impartire de avere in luna martie. Imediat dupa, Dan si-a oficializat relatia cu stirista Diana Lascarescu, cu care se iubea inca de pe vremea cand era sotul Cameliei si cu care are si un baietel.

Rita si Nelu Muresan au ramas prieteni
Dupa 11 ani de casnicie, dintre care opt de singuratate, dupa cum spune creatoarea de moda, Rita si Nelu Muresan si-au separat destinele printr-un divort civilizat, ferit de scandaluri si rautati. Cei doi s-au mai aflat o data in pragul despartirii in iarna anului trecut, insa de dragul celor doua fete, Rebeca si Rita, au cazut la pace. Inevitabilul s-a produs in mai anul acesta, cand Rita a pus punct mariajului cu omul de afaceri. Fostii soti au ramas prieteni foarte buni si sunt foarte des vazuti impreuna la evenimentele mondene sau prezentarile Ritei, unde Nelu este nelipsit. In noiembrie anul acesta am asistat la un divort pe cat de surprinzator, pe atat de frumos, daca se poate spune asa. Actorul George Ivascu a venit la Judecatoria sectorului 1 de mana cu fosta sa sotie, regizoarea Alice Barb. Divortul a durat numai sapte minute, pentru ca actiunea inaintata de Alice Barb a fost foarte clar formulata, astfel incat judecatorilor nu le-a luat foarte mult timp sa-i declare divortati. Dupa 20 de ani de casnicie, Alice a rupt lantul de iubire, motivul invocat fiind acela ca George nu-si doreste copii. Cei doi au avut o casnicie model si au spus in repetate randuri ca se iubesc extrem de mult. Au consultat chiar si un astrolog, care le-a spus ca iubirea lor nu este intamplatoare si ca au mai format un cuplu in alte trei vieti. Din pacate, in aceasta viata nu au reusit sa fuzioneze pana la sfarsit.

Gianina Corondan, divort la secret
Tot in fatidicul an 2007 si-a gasit sfarsitul si cuplul Gianina Corondan - Mihai Anton. Casatoria lor a durat doi ani si cinci luni, iar despartirea a survenit in urma infidelitatii sotului sau cel putin asa titrau ziarele in urma cu cateva luni. S-a spus ca Gianina l-ar fi surprins pe Mihai cu o alta femeie la un eveniment monden, ocazie cu care a pus punct calvarului prin care a trecut pe parcursul intregului mariaj. Vestea nu a mirat pe nimeni, pentru ca erau arhicunoscute scandalurile iscate intre cei doi, de vina fiind iubaretul Mihai. Mai mult, Gianina a dat o petrecere cu ocazia divortului, unde a inapoiat cadourile primite la cununie, ca sa nu-si mai aminteasca astfel de casnicia cu Mihai.

O veste socanta a fost primita de amatorii de telenovele tot in decursul acestui an, mai precis in luna martisorului. Idolii lor, Dan Bordeianu si iubita lui de doi ani, Adela Popescu, s-au despartit. Lacrimile si durerea i-au cuprins pe toti cei care traiau in fiecare zi doar pentru a afla vesti despre iubirea lor indelung trambitata de PR-ii de la Acasa TV. Se pare ca Danut ar fi calcat stramb si ar fi inselat-o pe Adela cu o bruneta care l-a vrajit cu farmecele sale. Chiar daca amandoi au declarat ca vor pastra o relatie profesionala civilizata, fiind parteneri pe micul ecran, lucrurile nu au fost tocmai asa. Din culise am auzit barfe cum ca Adela sufera foarte tare, a slabit mult si plange non-stop, mai ales cand trebuie sa mimeze iubirea alaturi de Dan, de dragul telenovelelor. Intre timp, au aparut zvonuri ca s-ar fi impacat. Doar ei stiu adevarul si sincer ar putea chiar sa-l pastreze pentru ei, pentru ca nu suntem mari fani ai genului artistic promovat de telenovelisti.

Dupa o iubire ca-n povesti care i-a tinut mai bine de 16 ani alaturi, Nicola si sotul sau Mihai Alexandru au ales sa paseasca pe carari diferite spre viitor. Relatia dintre ei s-a racit in momentul in care un alt barbat a intrat in peisaj, fara a mai exista vreo cale de intoarcere. In martie, casatoria celor doi s-a desfacut din vina amandurora, Nicola pastrand numele sotului. Cat priveste copiii, fetita va creste alaturi de mama, in timp ce baietelul va locui impreuna cu tatal sau. Cantareata traieste o poveste de iubire alaturi de Andrei Stanoevici, iar Mihai Alexandru, cu o ucraineanca pe nume Lusia Smetanina. Sfarsitul de an i-a adus o intamplare nefericita si frumoasei Ramona Badescu, logodita de patru ani cu italianul Ricardo Piccionetti. Abia ce fusese trambitata mult-asteptata nunta in februarie 2008 si luna de miere in Maldive, ca a si aparut ruptura. Se pare ca de vina ar fi distanta care a racit relatia dintre frumoasa olteanca si afaceristul italian. Poate ca nu este totul pierdut, avand in vedere ca indragostitii au mai depasit un moment critic in urma cu ceva timp. Nu de alta, dar tanjim sa o vedem pe Ramona mireasa! Aflata sub o protectie permanenta si poate exagerata a tatalui sau, Alina Sorescu a renuntat la relatia cu Gabriel Coveseanu, zis si Cove. Tanara de 20 de ani spune ca preocuparile ei principale sunt scoala si muzica si ca nu este loc deocamdata de un barbat in viata ei. Relatia de doua luni dintre cei doi a fost destul de inocenta, intalnirile lor limitandu-se la plimbari in parc sau vizionari de filme la cinematograf. Acest lucru a fost intarit de declaratia tatalui cantaretei: “Fata mea este virgina! Au fost amici doar, nu iubiti!”.

Cele mai spumoase 'paruieli>> intre vedete Anul 2007 a fost un an plin de evenimente: nunti, botezuri, petreceri de lux, nasteri, insa si scandaluri rasunatoare. Toate ne-au såcåit, ne-au stårnit curiozitati si revolte. Rareori acestea au trecut pe långa noi fara sa ne smulga vreo reactie. Iata mai jos cele mai spumoase scandaluri din 2007.

Doi fotbalisti celebri au trecut, in 2007, prin certuri aproape identice cu fostele lor sotii. Unul dintre ei este Adrian Mutu, angrenat intr-un scandal indelungat cu Alexandra Dinu. Zazania a starnit-o fosta vedeta de la ProMotor: aceasta l-a acuzat pe fotbalist ca nu a mai platit de doi ani pensia alimentara pentru Mario, baietelul de patru ani pe care il au impreuna. A cerut apoi marirea acesteia conform veniturilor lui Adrian. In replica, Mutu a atacat inaintarea fostei sotii, depunand la dosar o cerere de custodie a copilului. Nici unul nu s-a lasat, ci si-au angajat cei mai tari avocati in domeniu, sperand sa obtina castig de cauza. Alexandra a fost ceva mai impertinenta, cerand pentru Mario 40.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.