In timp ce tinerii se intorceau din orasul Stefanesti cu un BMW, pe raza comunei Durnesti, soferul autoturismului nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, a pierdut controlul volanului si, derapand, a intrat i
In timp ce tinerii se intorceau din orasul Stefanesti cu un BMW, pe raza comunei Durnesti, soferul autoturismului nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, a pierdut controlul volanului si, derapand, a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. De asemenea, un adolescent de 17 ani a murit, iar alti trei au fost raniti, ieri dimineata, in localitatea bistriteana Ilva Mare, dupa ce o masina a derapat din cauza vitezei si a poleiului si a intrat in ei. Potrivit Mediafax, tinerii stateau de vorba in fata unui magazin, moment in care, in grupul lor a intrat cu viteza un autoturism condus de Nelutu Petrisor C., de 27 de ani, din localitate. In urma impactului, Vasile G. de 17 ani, a murit pe loc, iar Florin Augustin B. si Alexandru M., ambii de 18 ani au fost raniti grav. Ioan G., in varsta de 20 de ani a fost ranit usor. Victimele au fost transportate cu doua ambulante la spital. Autorul accidentului este cercetat in stare de libertate pentru ucidere din culpa. Tot ieri, o persoana a decedat, iar altele doua au ajuns cu rani grave la Spitalul Clinic Judetean din Sibiu, in urma unui grav accident rutier petrecut pe Valea Oltului, in dreptul localitatii Boita. Conform politistilor, accidentul s-a produs dupa ce un TIR a intrat pe contrasens si a lovit doua autoturisme. Totodata, opt persoane, dintre care trei copii cu varste cuprinse intre doi si zece ani, au fost grav ranite intr-un accident produs ieri pe DN1, in apropierea localitatii Baicoi, in care au fost implicate trei autoturisme. Potrivit politistilor, din primele cercetari s-a stabilit ca soferul unui autoturism Audi cu numar de Cluj, care circula pe directia Bucuresti - Brasov, a intrat pe contrasens, s-a lovit frontal de un autoturism marca BMW cu numar de Constanta, care circula catre Bucuresti, acesta din urma rasucindu-se in mijlocul drumului si fiind proiectat apoi intr-un autoturism Toyota, care se deplasa tot catre Bucuresti. In urma impactului, BMW si Toyota au fost proiectate in afara partii carosabile, autoturismul Toyota luand foc. In urma accidentului mai multe victime au fost transportate la spital, patru dintre ele aflandu-se in sectia de urgente majore. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.