Echipa Circului Globus din Bucuresti are noi membri. Este vorba de doi pui de tigru: Siena si Sony. Acestia vor fi prezentati publicului in seara de Revelion, cånd Circul organizeaza “Noaptea viselor”, un program special pentru tre
Echipa Circului Globus din Bucuresti are noi membri. Este vorba de doi pui de tigru: Siena si Sony. Acestia vor fi prezentati publicului in seara de Revelion, cånd Circul organizeaza “Noaptea viselor”, un program special pentru trecerea in 2008. Pentru 300 de lei, timp de sapte ore si jumatate, veti putea fi alaturi de echipa si animalele Circului.

Institutia a achizitionat cei doi pui, care sunt si frati, in varsta de aproximativ noua luni, din Spania, de la unul dintre cei mai buni dresori din lume, Mary Chipperfield. Ce este extraordinar este faptul ca femela, Siena, este complet alba, fiind unul dintre cele cinci exemplare existente la ora actuala in lume. Pretul acesteia a fost de 30.000 de euro, la jumatate fata de piata.

Eugen Carneanu, cel care se ocupa cu achizitionarea animalelor la Circ, este o mai veche cunostinta a lui Chipperfield, care a facut, astfel, o reducere. Puii au fost primiti la Globus acum zece zile si vor fi dresati de Mioara Igna (35) si Adrian Radu (38), acrobati si viitori dresori titulari. Ionel Gheorghe, mai vechi in arta dresajului, i-a alintat pe tigrisori “Stela si Arsinel” s i, se pare, ca acestia raspund mai degraba la aceste apelative.
Micutii vor fi folositi si in numarul cu tigrii siberieni la Galele Circului din 19 ianuarie. Timp de un an, acestia vor fi antrenati, zilnic, in doua sedinte a cate o ora si jumatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.