Un barbat a fost grav ranit si opt locuinte au fost avariate in urma unei explozii care a avut loc, miercuri seara, intr-un bloc de garsoniere din Buhusi, judetul Bacau. Proprietarul locuintei in care s-a produs explozia a suferit arsuri de gradul 2
Un barbat a fost grav ranit si opt locuinte au fost avariate in urma unei explozii care a avut loc, miercuri seara, intr-un bloc de garsoniere din Buhusi, judetul Bacau. Proprietarul locuintei in care s-a produs explozia a suferit arsuri de gradul 2 si 3 si a fost internat la Spitalul de Urgenta Bacau, pentru a fi supus unei interventii chirurgicale. Potrivit reprezentatilor ISU Bacau, barbatul in varsta de 28 de ani a aprins aragazul pentru a se incalzi si apoi a adormit. La un moment dat, dintr-un motiv deocamdata nestabilit de catre anchetatori, toate cele patru ochiuri ale masinii de gatit s-au stins. Deflagratia s-a produs in jurul orei 21.00, in momentul in care tanarul a incercat sa-si aprinda o tigara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.