Peste o suta de turisti romani care urmau sa plece ieri noapte in Tunisia, cu un avion al companiei tunisiene Nouvelle Air, au asteptat 10 ore sosirea aeronavei, inainte de a decola spre destinatie, ne-a declarat Stefan Mladin, directorul general al
Peste o suta de turisti romani care urmau sa plece ieri noapte in Tunisia, cu un avion al companiei tunisiene Nouvelle Air, au asteptat 10 ore sosirea aeronavei, inainte de a decola spre destinatie, ne-a declarat Stefan Mladin, directorul general al Aeroportului Baneasa. „Companiile aeriene isi abandoneaza turistii pe aeroport. Din nefericire, aceasta companie tunisiana care opereaza in perioada sarbatorilor si in sezonul estival a anuntat joi noapte, la ora 1.00, despre intarziere, dar fara sa precizeze cand va sosi aeronava si cand vor putea fi imbarcati calatorii. Firma care se ocupa de curatenia aeronavei a cazat calatorii la hotel, iar joi la ora 12.30 aeronava a decolat spre Tunisia“, ne-a spus Stefan Mladin. Turistii ne-au precizat ca au stat in frig peste 24 de ore. „Am vrea sa luam banii inapoi, dar nu avem nici o sansa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.