DNA l-a trimis joi in judecata pe comisarul bucurestean Ion Ciobanu, de la Politia Rutiera, pentru ca s-a lacomit la 850 de lei spaga.

Comisarul a fost prins in flagrant delict pe 3 decembrie, printr-o capcana intinsa de un ofiter su
DNA l-a trimis joi in judecata pe comisarul bucurestean Ion Ciobanu, de la Politia Rutiera, pentru ca s-a lacomit la 850 de lei spaga.

Comisarul a fost prins in flagrant delict pe 3 decembrie, printr-o capcana intinsa de un ofiter sub acoperire al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) din cadrul Ministerului Internelor. DNA sustine ca flagrantul a fost organizat dupa ce mai multi soferi carora Ciobanu le-a pretins mita pentru anularea amenzilor l-au reclamat la DGA. Doi ofiteri de politie sub acoperire, trimisi de DNA ca sa-i organizeze flagrantul, au incalcat intentionat reguli de circulatie pentru a-l determina pe acesta sa-i amendeze, apoi sa negocieze. Ofiterii au folosit bani marcati cu o pulbere speciala, care a lasat urme pe degetele lui Ciobanu. Insa in instanta, cind s-a cerut arestarea sa, Ciobanu a negat ca ar fi luat banii si a argumentat ca pulberea de marcaj i-ar fi ajuns pe degete pentru ca ofiterul ar fi scuturat banii deasupra miinilor sale. Surse judiciare sustin ca judecatorii i-ar fi gustat gluma, dar ca au aprobat arestarea sa.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.