Ministrul srilankez al Muncii a fost retinut de catre jurnalistii de la o televiziune, dupa ce o garda de corp a acestuia l-a agresat pe directorul de stiri al postului. Directorul avea camasa sfisiata, conform relatarilor martorilor. Ministrul Mervi
Ministrul srilankez al Muncii a fost retinut de catre jurnalistii de la o televiziune, dupa ce o garda de corp a acestuia l-a agresat pe directorul de stiri al postului. Directorul avea camasa sfisiata, conform relatarilor martorilor. Ministrul Mervin Silva venise la sediul televiziunii pentru a le cere socoteala reporterilor care nu inclusesera in buletinul de stiri nici o informatie despre discursul pe care il tinuse la inaugurarea unui pod reconstruit dupa ce fusese distrus de tsunami, in 2004. Jurnalistii, furiosi, au refuzat sa il lase sa plece pe ministru, pina ce acesta nu cere scuze.

Programul obisnuit al televiziunii a fost intrerupt si au fost difuzate imagini cu ministrul, flancat de paznici. Comandouri ale politiei dotate cu gaze lacrimogene au fost trimise la sediu. Ministrul a cerut in cele din urma scuze in fata camerelor si a fost eliberat de comandouri. In timpul eliberarii, ministrul a cazut si s-a lovit la cap, dar vopseaua rosie aruncata de reporteri asupra sa facea ca rana sa minora sa para mult mai grava.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.