In noaptea dintre ani, Luminita Anghel va transmite pentru TVR 1 selectii din Revelionul organizat de Primaria sectorului 5 la Romexpo. Pe langa momente cu Andra, Andreea Banica, Mihai Traistariu, VH2, Voltaj, Simplu, Akcent, Mandinga, Pepe, Ionita s
In noaptea dintre ani, Luminita Anghel va transmite pentru TVR 1 selectii din Revelionul organizat de Primaria sectorului 5 la Romexpo. Pe langa momente cu Andra, Andreea Banica, Mihai Traistariu, VH2, Voltaj, Simplu, Akcent, Mandinga, Pepe, Ionita si Viorica din Clejani, romanii vor beneficia de concertele oaspetilor din strainatate - Alphaville, trupa germana de pop-rock renumita pentru hituri ca "Forever Young" sau "Big in Japan", si Tom Jones, simpaticul solist galez care ne-a incantat de-a lungul anilor cu piese ca "Delilah" sau "What's New, Pussycat". La miezul noptii se vor auzi urarile presedintelui Traian Basescu, in direct din Piata Constitutiei, unde Gianina Corondan va sarbatori alaturi de bucuresteni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.