Procurorii din Bacau au arestat un alt membru al clanului Hasan, Gheorghe Petrea, cunoscut in lumea interlopa drept Chisalau. El a fost arestat pentru trafic si sechestrare de persoane, trafic si corupere de minori si vatamare corporala. Chisalau es
Procurorii din Bacau au arestat un alt membru al clanului Hasan, Gheorghe Petrea, cunoscut in lumea interlopa drept Chisalau. El a fost arestat pentru trafic si sechestrare de persoane, trafic si corupere de minori si vatamare corporala. Chisalau este unul dintre locotenentii lui Ovidiu Hasan, arestat si el, alaturi de alte cinci persoane, cu doar cateva zile inainte de Craciun pentru aceleasi infractiuni.

Gheorghe Petrea, cunoscut in lumea interlopa drept Chisalau, unul dintre recidivistii bacauani cei mai cunoscuti, a fost arestat pentru 29 de zile de catre judecatorii bacauani. El face parte din clanul Hasan si a fost arestat pentru trafic si sechestrare de persoane, trafic si corupere de minori si vatamare corporala. Chisalau este unul dintre locotenentii lui Ovidiu Hasan, arestat si el, alaturi de alte cinci persoane, cu doar cateva zile inainte de Craciun pentru acelasi gen de infractiuni. In ceea ce-l priveste pe Chisalau, acesta a adunat pana acum 80 de ani de condamnare pentru infractiuni dintre cele mai grave: omor, tentativa de omor, viol si perversiuni cu minore, lipsire de libertate. El a iesit din inchisoare anul trec ut, dupa ce si-a ispasit o pedeapsa tot pentru trafic de minore. Chisalau a fost condamnat pentru viol si perversiuni cu minore in anul 2001, dupa ce a fost acuzat de mai multe adolescente ca le-a fortat si batut pentru a intretine relatii sexuale cu el. El racola fetele intr-o discoteca din Bacau, acolo unde era bodyguard. El vorbea cu prietenii sai sa acosteze cate o tanara, apoi intervenea si Petrea, in postura de salvator. Chisalau le castiga astfel simpatia tinerelor, intra in vorba cu ele si incerca sa le convinga sa se culce cu el. Cum de cele mai multe ori a fost refuzat, el isi schimba brusc atitudinea si le batea, apoi le ducea fie in garsoniera sa din zona garii, fie la domiciliul concubinei din Oncesti, fie in apartamentul unui alt interlop. Legaturile lui Chisalau cu clanul lui Hasan sunt de notorietate, actiunile lor in materie de proxenetism si de trafic de persoane pe plan intern si international fiind urmarite de ani de zile de catre DIICOT. Clanul a instituit teroarea in randul persoanelor pe care le racolau pentru “prostitutie” in tara si strainatate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.