Politistii maghiari au stabilit ca masina in care se afla femeia, in varsta de 29 de ani, si socrul acesteia a fost atacata de mai multe persoane neidentificate pana in prezent. Conform anchetatorilor, unul dintre cauciucurile autoturismului a fost g
Politistii maghiari au stabilit ca masina in care se afla femeia, in varsta de 29 de ani, si socrul acesteia a fost atacata de mai multe persoane neidentificate pana in prezent. Conform anchetatorilor, unul dintre cauciucurile autoturismului a fost gaurit, iar in momentul in care soferul a tras pe marginea autostrazii pentru a schimba roata, unul dintre atacatori a furat o geanta din portbagajul masinii dupa care a fugit. Romanca a incercat sa il urmareasca pe barbat, dar a fost lovita de trei masini care circulau pe autostrada. Tanara a fost transportata de urgenta la spital, insa aceasta a decedat din cauza numeroaselor leziuni suferite. Politistii din Ungaria continua cercetarile in acest caz, pentru identificarea atacatorilor. De asemenea, oamenii legii maghiari sustin ca asemenea infractiuni precum cea in urma careia romanca si-a pierdut viata sunt din ce in ce mai frecvente pe autostrazile si soselele din Ungaria. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.