Şeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, ambasadorul Donato Chiarini, considera ca "primul an al Romaniei in Uniunea Europeana a fost un succes". "A fost si o declaratie a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, care a spus
Şeful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, ambasadorul Donato Chiarini, considera ca "primul an al Romaniei in Uniunea Europeana a fost un succes". "A fost si o declaratie a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, care a spus ca largirea UE cu Romania si Bulgaria a fost un succes.
Primii ani sunt intotdeauna o perioada de ajustari, dar trebuie sa spun ca Romania are posibilitatea de a participa la toate nivelurile Comisiei Europene si a invatat repede cum sa puna problema si cum sa-si apere interesele", a declarat Donato Chiarini, la Satu Mare.
Potrivit acestuia, "cateva state membre au declarat ca Romania si Bulgaria nu sunt pregatite sa adere, dar faptele dovedesc in special in cazul Romaniei, care este mai mare si mai complexa, ca sunt pregatite si ca au un rol important de jucat in regiune".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.