Presedintele clubului Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, a anuntat ieri ca noul tehnician al echipei gorjene este portughezul Joaquim Teixeira, fost antrenor secund la FC Porto si la echipa nationala a Portugaliei. Teixeira va semna un contract pe
Presedintele clubului Pandurii Targu-Jiu, Marin Condescu, a anuntat ieri ca noul tehnician al echipei gorjene este portughezul Joaquim Teixeira, fost antrenor secund la FC Porto si la echipa nationala a Portugaliei. Teixeira va semna un contract pe doi ani si jumatate si va prelua echipa incepand cu data de 7 ianuarie, cand  va avea loc reunirea lotului. Tehnicianul portughez va veni la Targu-Jiu cu propriul staff si va avea ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare si calificarea in finala Cupei Romaniei.   11 PORTUGHEZI. Condescu a precizat ca decizia numirii lui Teixeira la conducerea tehnica a fost luata si pentru ca in 2008 la Pandurii vor veni "unsprezece jucatori din campionatul portughez, jucatori activi din prima si din a doua liga". Ca urmare a numirii lui Teixeira, programul echipei a fost modificat. Astfel, s-a renuntat la cantonamentul din Antalya, programat in perioada 28-12 februarie 2008, urmand ca pregatirea pentru a doua parte a sezonului 2007/2008 sa se faca in perioada 10-30 ianuarie 2008 la Camp Maior, in Portugalia.   PALMARES. Joaquim Teixeira a fost secundul lui Antonio Oliveira la FC Porto, in perioada 1996-1998, si la nationala Portugaliei, in perioada 2000-2002. Din anul 2002, el a pregatit echipe din a doua liga portugheza. El va fi al treilea antrenor al echipei Pandurii Targu-Jiu, dupa Eugen Neagoe si Gabriel Zahiu. Acesta din urma a stat pe banca gruparii gorjene la un singur meci, cel din deplasare cu Otelul, pierdut cu scorul de 1-3, in etapa a 19-a a Ligii 1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.