In ziua - 19 mai -  in care romanii trebuiau sa decida daca il demit sau nu pe Basescu din functia de presedinte, seful statului a catalogat o jurnalista drept „tiganca imputita“.  Basescu a facut declaratia  in timp ce se
In ziua - 19 mai - in care romanii trebuiau sa decida daca il demit sau nu pe Basescu din functia de presedinte, seful statului a catalogat o jurnalista drept „tiganca imputita“. Basescu a facut declaratia in timp ce se afla in masina alaturi de sotia sa, dupa ce ii luase telefonul mobil al jurnalistei care il „hartuia“. El isi facea cumparaturile intr-un centru comercial din Bucuresti, potrivit unei inregistrari difuzate de presa. Basescu a prezentat scuze jurnalistei, asigurand, intr-un comunicat semnat de purtatorul sau de cuvant, ca aceste cuvinte „nu reprezinta atitudinea sa fata de comunitatea rroma, a carei identitate o respecta si a carei contributie la viata democratica a societatii romane o apreciaza“. Ulterior, Basescu a mai avut o atitudine de acest gen.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.