Fortune Group, din Emiratele Arabe Unite isi extinde afacerile si in Romania din 2008. Dupa ce a studiat piata timp de doi ani, dezvoltatorul imobiliar va lansa doua proiecte in valoare de mai multe miliarde de euro, relateaza publicatia Khaleej Time
Fortune Group, din Emiratele Arabe Unite isi extinde afacerile si in Romania din 2008. Dupa ce a studiat piata timp de doi ani, dezvoltatorul imobiliar va lansa doua proiecte in valoare de mai multe miliarde de euro, relateaza publicatia Khaleej Times, citata de Mediafax. Compania are ca tinta un complex rezidential si comercial in sudul Romaniei, cu o suprafata totala de peste 550.000 metri patrati, care va cuprinde un grup de apartamente, un hotel de cinci stele si un centru spa de lux, dar si un ansamblu rezidential in regiunea montana din Transilvania. "Ambele proiecte se vor adresa comunitatii de expati. Multi investitori britanici, francezi si italieni si-au exprimat interesul pentru proiectul nostru, dar vrem sa atragem si conationali din zona Golfului arab", a declarat Syed Mohammad Ali, directorul general al firmei.
In Dubai, Fortune Group a dezvoltat proiecte comerciale si rezidentiale in valoare totala de circa 1,9 miliarde de dolari.
Investitiile care au ca sursa Orientul Mijlociu pe piata imobiliara europeana s-au ridicat la patru miliarde de euro la jumatatea anului 2007 si sunt estimate sa atinga 10 miliarde de euro in 2009-2010. Piata romaneasca de proprietati inregistreaza o evolutie favorabila, iar preturile au avansat, in medie, cu 25% pe an din 2003.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.