Egnatia Leasing, divizia de leasing a grupului Egnatia, estimeaza ca va obtine in 2008 un profit de 1 milion de euro, nivel apropiat de cel din acest an, dupa investitii masive in extinderea retelei cu 12 sucursale. "La sfarsitul acestui an estimam c
Egnatia Leasing, divizia de leasing a grupului Egnatia, estimeaza ca va obtine in 2008 un profit de 1 milion de euro, nivel apropiat de cel din acest an, dupa investitii masive in extinderea retelei cu 12 sucursale. "La sfarsitul acestui an estimam ca vom inregistra un profit net de aproximativ 1 milion de euro, nivel care va fi mentinut si in 2008, dupa o extindere puternica a retelei, pana la 30 de unitati la sfarsitul lui 2008", a precizat Haralambie Stanciu, directorul general al companiei, citat de NewsIn. Conform planului de afaceri al companiei, profitul net in 2009 va fi cu 30% mai mare fata de anul anterior, respectiv 1,3 mil. euro, urmand ca in 2010 sa creasca substantial ca urmare a extinderii teritoriale, la 2,7 mil. euro. Stanciu a mai spus ca, in prezent, compania are 17 sucursale active, urmand sa ajunga la 18 sucursale la sfarsitul acestui an. Pentru sfarsitul lui 2007 compania mizeaza pe o dublare a valorii bunurilor finantate fata de anul trecut, pana la 150 -155 mil. euro. "Pentru 2008, avem un plan de afaceri de aproximativ 200 mil. euro valoare bunuri finantate, in crestere cu 30% fata de 2007, ca urmare a continuarii strategiei de expansiune a retelei teritoriale", a mai spus directorul companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.