Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Elena Dumitrescu, economist in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, pentru savarsirea infractiunii de primire de foloase necuvenite. Potrivit procurorilor, inculpata a facilitat fir
Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a inculpatei Elena Dumitrescu, economist in cadrul Ministerului Economiei si Finantelor, pentru savarsirea infractiunii de primire de foloase necuvenite. Potrivit procurorilor, inculpata a facilitat firma elvetiana "CC MED AG" in licitatia pentru materiale destinate penitenciarului dintre Ministerul Justitiei si "CC MED AG". In urma acestor servicii, Elena Dumitrescu a primit o suma de aproximativ 17 mii de dolari. Pentru recuperarea sumei, instanta a decis instituirea sechestrului asupra unor bunuri imobile aflate in proprietatea inculpatei. In acelasi dosar este anchetat si medicul Şerban Bradisteanu, fost senator PSD, acuzat ca a luat mita in valoare de 4 mil. euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.