Monica Columbeanu a fost extrem de rasfatata de Mos Craciun, care i-a lasat sub brad o multime de cadouri: “Am primit foarte multe cadouri si inca mai am de primit. Socrii mei mi-au daruit o cutie de bijuterii extrem de frumoasa, iar de la Iri
Monica Columbeanu a fost extrem de rasfatata de Mos Craciun, care i-a lasat sub brad o multime de cadouri: “Am primit foarte multe cadouri si inca mai am de primit. Socrii mei mi-au daruit o cutie de bijuterii extrem de frumoasa, iar de la Iri am primit o blana de samur cu bizon tuns, lunga pana la genunchi, absolut superba”. Nici pe micuta Irina nu a uitat-o Mosul, care a primit un elefant din fildes, de la bunicii din partea tatalui, si o bicicleta pentru copii. Si Irinel Columbeanu a fost rasfatat de sotia sa, aceasta daruindu-i o pereche de slippers (papuci de casa) din piele, tipic englezesti, pe care i-a achizitionat din Londra.

Pentru vedetele autohtone, Craciunul a fost un prilej de reintregire a familiei, majoritatea preferånd sa uite macar pentru cåteva ore de spectacole sau alte obligatii pentru a fi alaturi de cei dragi. Si pentru ca tot anul au fost cuminti, Mosul nu a uitat pe nimeni si a lasat sub brad o multime de cadouri pentru toata lumea.

Andreia (Trident) a fost fetita ascultatoare, asa ca Mos Craciun a rasplatit-o cu var si indesat: “Am primit o multime de cadouri anul asta. Mosul a fost extrem de generos si mi-a adus foarte multe daruri, de la haine si incaltaminte pana la ornamente pentru brad. Si inca mai am timp sa primesc cate ceva, dat fiind faptul ca deocamdata nu m-am putut intalni cu toti cunoscutii si nici macar cu colegele mele de trupa. Le-am luat niste cadouri superfrumoase si sunt sigura ca si ele imi vor face mie o surpriza”.

Lili Sandu si-a facut singura cadoul de Craciun anul acesta, un dar in valoare de 300 de lire. In cautarile sale de tratamente care sa o ajute sa fie cat mai in forma, cantareata a aflat ca celebra Victoria Beckham face o cura cu shake-uri organice obtinute din alge pentru detoxifierea organismului si s-a hotarat sa se rasfete si ea cu ineditul cocteil:


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.