ECHIPA NATIONALA - Piturca a refuzat doua oferte  Intr-un interviu acordat agentiei Reuters, Victor Piturca a negat informatiile conform carora va intineri echipa nationala dupa Euro 2008. Selectionerul a precizat ca, in urma calificarii
ECHIPA NATIONALA - Piturca a refuzat doua oferte  Intr-un interviu acordat agentiei Reuters, Victor Piturca a negat informatiile conform carora va intineri echipa nationala dupa Euro 2008. Selectionerul a precizat ca, in urma calificarii la CE, a primit doua oferte din partea unor federatii din Europa si mai multe din partea unor cluburi, pe care le-a refuzat. Actualul contract al lui Piturca cu Federatia Romana de Fotbal expira dupa Euro-2008, dar antrenorul a declarat ca isi doreste sa antreneze nationala pana in 2012. "Vreau un contract pe patru ani pentru ca obiectivul meu este sa ajung nu numai la Cupa Mondiala din 2010, ci si la turneul final al Campionatului European din 2012", a punctat Piturca. Selectionerul a adaugat insa ca nu se gandeste la o schimbare de generatii la prima reprezentativa a Romaniei. "In urmatorii patru ani ii voi chema doar pe acei jucatori pe care ii cunosc foarte bine si numai daca sunt in cea mai buna forma. Acum nu este loc de experimente la echipa nationala", a subliniat Piturca. Selectionerul a mai anuntat ca tricolorii vor efectua un stagiu de pregatire in Sicilia inainte de inceperea Euro-2008, dar ca nu va programa nici un meci amical in luna mai, pentru a preveni acumularea oboselii." "Jucatorii mei trebuie sa fie proaspeti inaintea unei competitii atat de dificile, la care va disputa trei «finale» inca din faza grupelor".   ionut.paduraru@jurnalul.ro   VALORI "Echipa nationala a ajuns la maturitate si va fi destul de puternica pentru a obtine performante mari pana in 2012. Jucatori ca Mutu, Chivu, Lobont si Goian sunt foarte bine pregatiti pentru marile batalii. Este o placere sa lucrezi cu fotbalisti ca ei" Victor Piturca selectioner Romania   Mutu, dorit de AS Roma Cotidianul Corriere dello Sport a anuntat ieri ca Adrian Mutu se afla pe lista de achizitii a lui AS Roma pentru perioada de transferuri din vara, clubul din capitala Italiei fiind dispus sa plateasca intre 18 si 20 de milioane de euro pentru atacantul Fiorentinei. Aducerea lui Mutu depinde si de situatia brazilianului Mancini, al carui contract cu Roma expira in iunie 2009. "Mutu este considerat a fi extrema ofensiva care s-ar potrivi cel mai bine stilului antrenorului Luciano Spalletti. Este un adevarat campion, tehnic, om de gol, dar si cu o predispozitie naturala catre munca de acoperire pe care Spalletti le-o cere jucatorilor sai", scrie Corriere dello Sport, care adauga ca AS Roma i-ar putea oferi lui Mutu un salariu anual net de 2,5 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.