Dupa suedezul Dorsin si argentinianul Dubarbier si Ruiz, conducerea liderului din Liga 1 a reusit sa perfecteze si cel de-al patrulea transfer al perioadei de intersezon, cel al mijlocasului argentinian Jesus Datolo (foto), de la Boca Juniors. Jucato
Dupa suedezul Dorsin si argentinianul Dubarbier si Ruiz, conducerea liderului din Liga 1 a reusit sa perfecteze si cel de-al patrulea transfer al perioadei de intersezon, cel al mijlocasului argentinian Jesus Datolo (foto), de la Boca Juniors. Jucatorul sud-american era monitorizat si de Steaua, insa ardelenii s-au miscat mai repede si au reusit mutarea.   RAPIDITATE. "Spre deosebire de altii, care pun ochii pe un jucator, anunta transferurile si apoi nu le ies, noi nu vorbim decat dupa ce punem totul la punct. Am rezolvat al patrulea transfer din aceasta iarna, un jucator care va fi prezentat la 7-8 ianuarie. Jucatorul a semnat electronic, ne-am pus de acord cu clubul si va veni in Romania in luna ianuarie. Va fi o mare surpriza", spunea presedintele clubului, Iuliu Muresan, fara a dezvalui numele lui Datolo. La randul sau, antrenorul Ioan Andone recunostea ca l-a urmarit pe Datolo. "Pe Datolo il stiu de mai mult timp, dinainte sa apara interesul Stelei. Este un mijlocas foarte bun, poate juca si ca al doilea varf." Mijlocasul in varsta de 23 de ani ii costa pe cei de la CFR aproximativ 2,5 milioane de euro, iar salariul sau va fi undeva in jurul sumei de 500.000 de euro pe sezon. O data cu transferurile celor patru jucatori, campania de achizitii a gruparii ardelene s-a incheiat, conducatorii clubului din Gruia miscandu-se extrem de rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.