In top se afla, pe locul 10, stirea despre motanul Oscar, cel care locuia intr-un azil de batrani din Rhode Island si care devenise un soi de "mesager al mortii". Mii de persoane au citit despre ciudata patrupeda care se aseza la capataiul muribunzilor, staff-ul unitatii medicale povestind ca au ajuns chiar sa aiba incredere 100% in instinctele pisicii. Oscar a prezis moartea a 25 de pacienti, cu o acuratete incredibila. Inaintea tuturor, motanul stia cine urma sa moara si se aseza la capataiul muribundului. Acum, asistentele au ajuns sa cheme rudele pacientului daca observa ca acesta il are pe Oscar alaturi.
Stigmatul rusinii la politistii thailandezi Pe locul noua s-a situat stirea despre ramasitele a doi indragostiti, care au venerabila varsta de cinci sau chiar sase mii de ani. Arheologii italieni au descoperit ramasitele a doua persoane din perioada neolitica, ciudatenia fiind ca acestea au fost inmormantate imbratisandu-se. Stirea a facut inconjurul lumii, cei doi fiind numiti "Romeo si Julieta". Urmatorul loc, opt a fost ocupat de o informatie despre Cosmos. Pentru prima data astronomii au descoperit o planeta din afara sistemului nostru solar. Denumita "Gliesse 581 c" aceasta are o atmosfera asemanatoare Terrei, existand posibilitatea sa aiba chiar si apa. Descoperirea i-a facut pe multi sa creada ca existenta altor civilizatii nu este atat de imposibila.
Pe locul sapte se afla stirea despre familia Duggar care are nu mai putin de 17 copii. Toti copiii lui Jim Bob si ai Michellei au nume care incep cu litera J: Joshua, 19; John David, 17; Janna, 17; Jill, 16; Jessa, 14; Jinger, 13; Joseph, 12; Josiah, 11; Joy-Anna, 9; Jedidiah, 8; Jeremiah, 8; Jason 7; James 6; Justin, 4; Jackson, 3; Johannah, de aproape doi ani si Jennifer Danielle de un an. Pe urmatorul loc s-a situat o stire despre politistii thailandezi care sunt facuti de rusine daca incalca regulile, ei fiind obligati sa poarte un soi de banderola roz, cu pisicute si mesajul "Hello Kitty". La mijlocul topului, pe locul cinci, a fost nominalizata stirea despre un grup de zece prieteni ecologisti din San Francisco care si-au propus sa nu mai cumpere nimic nou timp de un an de zile, ca sa demonstreze ca se fac excese in societatea de consum si sa atraga atentia asupra ecologiei.
"Romeo si Julieta" Pe locul patru, surprinzator, se afla o stire despre pantofi. In opinia multora, in 2007 s-a inventat un soi de pantofi care s-au vandut ca painea calda. De la muncitori la staruri, de la avocati si pana la vanzatori, toata lumea purta "crocs". Acei saboti din cauciuc, comozi, draguti si la indemana oricui au devenit cea mai buna alegere a verii. Insa dupa ceva vreme, au aparut stiri despre tot mai multi copii care au avut accidente cu acesti saboti, pe care si i-au prins in scarile rulante. Atat ziarele cat si Internetul a vuit cand au aparut tot mai multe fotografii si stiri despre persoane care s-au accidentat pe scarile rulante pentru ca purtau astfel de pantofi.
Pe locul trei a fost aleasa stirea despre un meteorit misterios care ar fi aterizat in sudul Perului si care ar fi imbolnavit satenii din zona. La radioul national s-au raportat numeroase cazuri in care satenii au avut senzatii puternice de voma, au avut dureri de cap, toate acestea din cauza unui "miros foarte pregnant, ciudat". Misterul nu a fost elucidat nici pana azi.
Pe locul al doilea in top a fost nominalizata stirea despre "pantalonii de 67 de milioane de dolari". In 2005, Roy Pearson, un judecator al districtului Columbia, i-a dat in judecata pe Jin Nam Chung, pe Ki Chung si pe fiul lor Soo Chung. Cei trei aveau o curatatorie, iar judecatorul i-a dat in judecata pentru ca i-au pierdut o pereche de pantaloni. Din aceasta cauza, Pearson le-a cerut nu mai putin de 67 de milioane de dolari daune. Ulterior, "marinimos" Pearson a scazut suma pe care o dorea la 54 de milioane.
Motanul Oscar, "mesagerul mortii" Cazul a ajuns la tribunal in iunie, si, in ciuda vaicarelilor lui Pearson, judecatorul a deliberat in favoarea familiei Chung. "Este o poveste despre cum un barbat nemilos a abuzat de lege si de sistem, cauzand groaznice suferinte celor pe care i-a dat in judecata, o familie care munceste din greu zi de zi", a declarat avocatul familiei Chung. Cea mai populara stire a anului 2007 a site-ului Yahoo! a fost se pare cea despre un catel erou. In vara, copilasul Booker West, de doar un an, se juca in micuta piscina pentru copii din curtea bunicilor sai care locuiau in Colorado. La un moment dat, in apa a intrat un sarpe cu clopotei care s-a apropiat de bebelus, gata sa-l atace. In acel moment, catelul familiei, Zoey, un chihuahua de doar doua kilograme, a sarit in calea sarpelui si l-a muscat, salvand copilul. Atat catelul, cat si baiatul au scapat nevatamati, spre bucuria familiei, care il considera pe animal acum un adevarat membru al familiei.