Berkshire Hathaway, conglomeratul american condus de investitorul miliardar Warren Buffett, a anuntat ca intentioneaza sa cumpere o participatie de 60% din grupul manufacturier si de servicii Marmon Holdings Incorporated pentru 4,5 miliarde dolari am
Berkshire Hathaway, conglomeratul american condus de investitorul miliardar Warren Buffett, a anuntat ca intentioneaza sa cumpere o participatie de 60% din grupul manufacturier si de servicii Marmon Holdings Incorporated pentru 4,5 miliarde dolari americani, conform Reuters, citata de NewsIn. Grupul Marmon reprezinta o asociatie internationala de peste 125 de companii active in sectoare precum productia de sarma si cabluri, al serviciilor de transport si productiei de bunuri industriale. Berkshire Hathaway a precizat ca va cumpara restul de 40% din grup printr-o serie de achizitii in urmatorii 5-6 ani, in functie de viitoarele castiguri ale Marmon Holdings.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.