Liderul opozitiei pakistaneze, Benazir Bhutto, a murit, informeaza Reuters. Sotul acesteia a declarat ca a fost impuscata in gat. La mitingul organizat ieri de sustinatorii sai la Islamambad, peste 15 persoane au murit intr-un atac sinucgas. Bhutto
Liderul opozitiei pakistaneze, Benazir Bhutto, a murit, informeaza Reuters. Sotul acesteia a declarat ca a fost impuscata in gat. La mitingul organizat ieri de sustinatorii sai la Islamambad, peste 15 persoane au murit intr-un atac sinucgas. Bhutto tocmai parasea locatia cnd a avu loc atentatul. Un martor a declarat ca a auzit doua focuri de arma in momentul exploziei. “In timp ce liderii partidului, inclusiv Bhutto, paraseau plecau, un barbat a incercat sa se apropie de ei si a tras cateva focuri, dupa care s-a aruncat in aer”, a relatat martorul. Ea a fost transportata la spital in stare de inconstienta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.