Pasiti in Noul An cu darul nostru de cant: DVD - "Maestrii muzicii populare". Pasiti in Noul An cu darul nostru asezat in scris: Datini stravechi de Anul Nou; Sarbatori haiducesti; Plimbari in trasuri de altadata; Baluri de ieri si de a
Pasiti in Noul An cu darul nostru de cant: DVD - "Maestrii muzicii populare". Pasiti in Noul An cu darul nostru asezat in scris: Datini stravechi de Anul Nou; Sarbatori haiducesti; Plimbari in trasuri de altadata; Baluri de ieri si de azi; Retrospectiva declaratiilor politice si din fotbal pe 2007.


Nicolae Vacaroiu"Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist"

Sorin Oprescu"Dancu a avut o copilarie nefericita si o maturitate nesimtita"




Marian Vanghelie"Ca sa dovedesc ca sunt al dracua€™, va spun ca, daca in 30 de zile Adriean Videanu nu se apuca de scoala dumneavoastra, o demolez eu si va promit ca pe mandatul acesta va mut inapoi acolo. (...) Sunt atat de nervos si suparat. (...) Cat mai am mandat vreau sa demonstrez ca sunt al dracua€™ pe bune""Daca sunt ironizat ca nu stiu pluralul de la «almanah», as vrea sa il vad pe acela care stie singularul de la «almanahe»"

Crin Antonescu"Noi traim, din pacate - si in aceasta perioada a mandatului domnului Basescu - sub umbra lui Voda. Nu s-au spulberat inca aceste umbre. Umbra lui Voda Carol din memoria recenta, umbra lui Voda Nicolae, umbra lui Voda Traian, acum, fiecare cu Elena lui, fiecare cu poporul lui... fiecare cu minciunile luia€¦ In umbra lui Voda creste ceva ce domnul Basescu ia drept popor, creste o vegetatie de boci, berceni, boureni, saltimbanci ai lui Voda""Discutam de doi ani de zile despre ce crede domnul Traian Basescu despre noi. De doi ani de zile trebuie sa explicam ca nu suntem «oligarhi», ca nu suntem «gaozari», ca nu sunteti «pasarici», ca nu suntem «tigani imputiti», ca nu avem protocol cu PSD-ul!"

Corneliu Vadim Tudor"«Carciuma este Parlamentul poporului»", spunea Honoré de Balzac. Dupa mai bine de 150 de ani, un personaj pe care l-as numi Dezonore de Babadag sau de Murfatlar (n.r. - Traian Basescu) se trezeste precum cetateanul turmentat ca bantuie de colo-colo si zice,printre sughituri: «Parlamentul este carciuma mea»""O sa mai fie Traian Basescu sef de stat cand, dupa Republica de la Ploiesti, de care radea Caragiale, o sa infiintam si Republica de la Jilava""In ceea ce priveste motiunea de cenzura, noi am anuntat din timp pozitia noastra: nu o vom vota. Fireste, nu votam nici in favoarea Guvernului, care se tine intr-un fir de par, dar prefer firul de par al lui Tariceanu decat firul de par al lui Basescu" "O, brad de fier! O, kitsch nebun! /L-ai curentat pe Mos Craciuna€¦ Nu-i carte ca internetul/ Nici beteala ca magnetul"

Dumitru Dragomir"Voi credeti ca Dumnezeu sta de derby-ul Rapid - Steaua? Acum, cu Pastele, El are alte treburi""Doma€™le, eu muncesc 24 de ore pe zi, iar uneori chiar si noaptea""Daca nu m-as fi nascut, trebuia sa fiu inventat. Daca nu as fi fost inventat, tot m-as fi nascut. Eu singur, din mine. Pentru ca eu sunt smecher""Olaroiu e un antrenor foarte bun, dar vine un moment cand trebuie sa pleci de la locul faptei""Ar trebui schimbat numele stadionului, e o aberatie nemaivazuta sa ii spuna Lia Manoliu. Ea e moarta, si noi spunem «jucam pe Lia Manoliu»""M-am consultat cu avocatii si am ajuns la conluzia ca trebuie sa dau un raspuns acestui personaj care, daca este sanatos la cap, o sa ne vedem la tribunal, iar daca nu are discernamant o sa-i duc pachete la Balaceanca"

Calin Popescu Tariceanu"Daca as fi avut vreo intentie, stiti foarte bine ca a existat o discutie acum doi ani legata de convorbirea avuta cu procurorul general. As fi putut sa-i cer acestuia si nu am facut-o. Este ca si cum i-as cere lui dracul sa vorbeasca cu Dumnezeu si sa ma puna bine cu el"

Gigi Becali"M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb, Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa""Eu, in tinerete, eram amfitrion pe oriunde ma duceam""Sa-si bata joc cineva intr-un asa hal de mine, cum au facut cei de la Buzau, dupa tot ce le-am facut acolo? In viata nu poti sa musti mana care te hraneste. E vorba de caractere. Eu am creat ce e la Buzau si cei de acolo si-au impuscat stapanul in somn. E ca si cum as fi confectionat o arma de cea mai buna calitate, un cutit frumos facut din nimic si apoi mi l-am infipt in picior. Nu trebuia sa le cer eu sa piarda, trebuia sa aiba bun simt cei de la Buzau, sa fie caractere. Toata lumea imi zice «esti un mare idiot». Au dreptate, sunt un idiot. Sunt cel mai prost patron din lume, numai eu puteam face asa ceva""Eu am ajuns aici pe labele mele de urs si pe sabia mea"

Gheorghe Funar"La Bucuresti ruleaza filmul «Balamucul», care a ajuns la 2 ani, 6 luni si 22 de zile. In rolul principal: Basescu. In roluri secundare: Udrea, Boc si Stolojan"

Puiu Hasotti"Dati-mi voie sa va relatez, domnilor colegi, ca, venind spre sala plenului, erau vreo doi-trei deputati de la PD - nu le cunosc numele, sunt ilustri anonimi - care se lamentau cum ca, daca motiunea nu va trece, un mare om mic de la PD (n.r. - Emil Boc) se va spanzura de un bonsai"

a— Traditii stravechi la innoirea timpului a— Sfantul Vasile, un model de mila crestina a— Bradul inceputurilor a— Poftiti in trasura, cuconite si boieri! a— Balul de Anul Nou, ieri si azi a— Cerurile se deschid a— Uratii satului, scosi la strada a— Sarbatori haiducesti in Poiana a— Datini de Anul Nou
  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.